Wat is video?

AV-Solutio is een betrouwbare partners in videotoepassingen, zowel voor woningen als voor kantoor- en conferentieruimtes.

Droom je van een aantal flatscreens tegen de muur? Of ben je eerder te vinden voor een projector? Wil je dat dezelfde beelden vertoond worden op schermen in verschillende ruimtes? Of ben je op zoek naar een handige manier om uitgebreide filmbibliotheken te delen? Bij AV-Solutio ben je aan het juiste adres.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. AV-Solutio heeft ontelbare woningen en vergaderruimtes voorzien van de noodzakelijke video-apparatuur en -applicaties. Wij maken het voor u mogelijk om filmbibliotheken te delen, draadloos verbinding te maken met een projector, videoconferenties op poten te zetten, enz.

Alle video-apparatuur wordt door ons aan huis geleverd en ter plaatse geïnstalleerd. Elk toestel configureren we volgens de regels van de kunst. AV-Solutio voert de nodige tests uit en garandeert videokwaliteit waarop niets aan te merken valt.