Wat is domotica?

Vandaag weet iedereen wat je onder domotica mag verstaan. Spontaan denk je aan een systeem dat toelaat om verlichting, verwarming, rolluiken en garagepoorten vanop verplaatsing – bijvoorbeeld in de wagen of op kantoor – te bedienen. De techniek neemt het deels van je over.

Domotica draait dan ook om het automatiseren van talloze handelingen en processen in en rond je woning of kantoor. Dankzij technologie wordt een meer comfortabele manier van wonen en leven mogelijk.

In de mogelijkheden van domotica gaat AV-Solutio nog een stapje verder. Ons team heeft namelijk de knowhow en ervaring om extra toepassingen aan de gebruikelijke technologie toe te voegen. Denk maar aan wat mogelijk wordt wanneer je ook audio, video, beveiliging, wellness, etc vanop afstand kan bedienen. Zo wordt je woning een echte SmartHome met stembediening, entertainment en zeer gebruiksvriendelijke controle.

AV-Solutio is uw partner in grensverleggende domotica en SmartHome installatie. Hiervoor gebruiken wij merken als Crestron, KNX, DALI,…