Vergaderzalen – boardrooms – zakenruimtes

Weinig ruimtes vragen zo uitdrukkelijk om een totaalaanpak als vergaderzalen. Op deze plek zal een aanzienlijke groep mensen met elkaar in gesprek gaan. De infrastructuur moet alles in het werk stellen om dat op de meest efficiënte en vlotte manier te laten verlopen. AV-Solutio heeft de expertise en ervaring in huis die dat mogelijk maakt. Slimme totaaloplossingen zijn immers ons handelsmerk.

Een kort overleg met enkele collega’s, de wekelijkse teamvergadering of een belangrijke meeting van bestuursleden? Mits de juiste infrastructuur is een vergaderruimte inzetbaar voor elk type overleg.

Audiovisuele vereisten

Bij het inrichten van vergaderzalen staat AV-Solutio je bij met professioneel advies. Ons team komt ter plaatse en bekijkt samen met jou de audiovisuele vereisten. Tal van vergaderruimten kampen met praktische mankementen – van gebrekkige apparatuur tot een ondoordachte inpassing van audio- en videotoepassingen in de ruimte.

Wat is essentieel bij het inrichten van een vergaderruimte? Waarop moet worden gelet opdat elke meeting straks een vlekkeloos verloopt kent? AV-Solutio kan zich beroepen op een jarenlange ervaring. Weet ook dat we uitsluitend werken met merken die een hoogstaande kwaliteit garanderen.

De juiste keuzes

Het inrichten van een vergaderruimte begint bij het bepalen van de juiste speakers. Streef je naar optimale geluidskwaliteit, dan is het belangrijk om ook aandacht te schenken aan de positionering van deze speakers. Alleen zo zal er straks in de beste omstandigheden vergaderd kunnen worden. Je hebt de keuze uit speakers die weggewerkt worden in muren of plafonds, en speakers die zichtbaar aanwezig zijn. In dat laatste geval kies je voor een type met een fraai design. Weet dat je de keuze hebt uit talloze varianten.

Een moderne vergaderruimte kan niet zonder videovoorzieningen. Wens je een aantal flatscreens tegen de muur? Of geef je eerder de voorkeur aan een groot scherm op een centrale plaats? We bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Ter plaatse geïnstalleerd

Alle audio- en videoapparatuur wordt door ons team ter plaatse geïnstalleerd. Elk toestel configureren we volgens de regels van de kunst. We voeren de nodige tests uit en garanderen een beeld- en geluidskwaliteit waarop niets aan te merken valt. Het maakt AV-Solutio tot de aangewezen partner.