Verlichting

Voordat spots, lusters en zo meer worden geïnstalleerd, moet je weten waar in je woning of kantoorruimte deze lichtpunten moeten komen. Het is belangrijk om in deze fase even vooruit te denken en jezelf een aantal elementaire vragen te stellen:

  • Hoe ga je de ruimte indelen?
  • Waar komt straks de eettafel te staan?
  • Waar plaats je het bureau?
  • Hoe zit het met de natuurlijke lichtinval?

Telkens hou je directe en indirecte lichtinval in het achterhoofd. Charme en comfort worden tegenover elkaar afgewogen, wat geen evidente klus is. Wel is het een noodzakelijke klus. AV-Solutio helpt je er graag bij. Ons team is jouw partner bij het opstellen van een lichtplan op maat van je woning of kantoor. Ook bekijken we welk type verlichting in een bepaalde omgeving het gewenste resultaat geeft.

Op basis van het lichtplan leggen we de bekabeling. Bij een nieuwbouwproject gebeurt dat in de ruwbouwfase. Uiteraard kunnen ook in een bestaand huis of kantoorgebouw steeds nieuwe lichtpunten worden toegevoegd. AV-Solutio heeft de kennis en expertise om elke klus tot een goed einde te brengen. Ongeacht het materiaal of de omstandigheden. Indien nodig voert ons team met zorg en precisie diamantboringen uit.

Wij plaatsen alle denkbare types lichtpunten. Van inbouwspotjes, klassieke lusters en LED-verliching tot trendy opbouwarmaturen.

Referenties