Databekabeling

Naast algemene elektriciteitswerken kan je bij AV-Solutio ook terecht voor de installatie van databekabeling. Met de huidige technologische ontwikkelingen is databekabeling – ook wel: gestructureerde bekabeling – geen overbodige luxe meer. Het is een universeel bekabelingssysteem dat toelaat om als digitale gebruiker op een eenvoudige manier verbinding te maken met je netwerkapparatuur of telefooncentrale.

In een nieuwbouwproject maakt databekabeling deel uit van het elektriciteitsnetwerk. Ook in bestaande woningen of kantoorruimtes kan voor de installatie van databekabeling gebruik worden gemaakt van de aanwezige elektriciteitsdraden. Enige voorwaarde: de aanwezige bekabeling moet in goede staat zijn.

In kantoorruimtes komt de installatie van databekabeling steeds met de bijbehorende rapporten. Die vormen het sluitstuk van de installatieprocedure en tonen aan dat de bekabeling aan de vooropgestelde eisen voldoet.

Databekabeling biedt ontelbare voordelen. Het is dé manier om data te delen en toestellen met elkaar te verbinden, zowel thuis als op kantoor.