Domotica merken

Crestron

Crestron is een van de domotica merken waarmee AV-Solutio werkt. Crestron biedt véél meer als de voor de hand liggende mogelijkheden van domotica. Zo kunnen op het vlak van audio en video tientallen zones tezelfdertijd worden bediend. Een homecinema in de ene ruimte, rustige jazzklanken in de andere ruimte, klassieke muziek in een derde ruimte? Of net in elke ruimte dezelfde muziek? Het kan allemaal met Crestron domotica.

Bovendien heeft Crestron in haar gamma een intelligente afstandsbediening waarmee werkelijk élk apparaat bediend kan worden. Geen complex bakje met een bijbehorende handleiding, maar een buitengewoon gebruiksvriendelijke afstandbediening.

Nog een voordeel van de apparatuur van Crestron is de doorlooptijd van hun assortiment die bijzonder lang is. Zo kan een toestel dat vijftien jaar geleden op de markt werd gebracht nog perfect worden opgenomen in een nieuw domoticaproject. Concreet betekent dit dat je bij een uitbreiding of aanpassing van je huidige domoticasysteem niet noodzakelijk alle toestellen hoeft te vervangen. Bij heel wat andere merken is dat wel het geval.

Crestron werkt uitsluitend samen met gecertificeerde partners. Dit getuigt van vakkennis en degelijkheid dat AV-Solutio deel uitmaakt van die familie.

Crestron PYNG

Crestron PYNG is een handige app waarmee je alle toepassingen in en rond je woning bedient. Van verlichting, zonneblinden en de thermostaat, tot deursloten, multimedia en beveiligingssystemen. Met enkele tikken op je tablet of smartphone stel je alles af op jouw wensen. 

Wil je dat de buitenverlichting aanspringt bij het vallen van de avond en weer uitgaat wanneer de zon opkomt? Vind je het handig dat het licht in de inkomhal aangaat wanneer je bij je thuiskomst de voordeur opent? Met de handige Crestron PYNG-applicatie kan je het makkelijk en snel instellen. 

Je hoeft geen techneut te zijn om hiermee te kunnen werken. Bovendien kan je steeds jouw instellingen weer resetten. Wil je meer weten over Crestron PYNG? Aarzel niet om ons te contacteren