Wat is audio?

Op de private en commerciële markt positioneert AV-Solutio zich als een loyale partner in audioproducten. Dat vertrekt van het klassieke hifi-gebeuren en kan op maat van de omstandigheden verder uitgebreid worden. Totaaloplossingen zijn ons handelsmerk. Het team van AV-Solutio komt ter plaatse en bekijkt hoe jouw audiowensen voor je woon-, leef- of werkruimte realiteit kunnen worden.

Alles begint bij de keuze voor de juiste speakers. Streef je naar optimale geluidskwaliteit, dan is het belangrijk om ook aandacht te schenken aan de positionering van je speakers. Alleen zo zal je in de beste omstandigheden van je favoriete artiesten of films kunnen genieten. Omdat ook het visuele aspect belangrijk is, heb je de keuze uit twee types luidsprekers. Het ene type wordt weggewerkt in muren en plafonds, het andere sluit dankzij zijn fraaie vormgeving – je hebt de keuze uit talloze varianten – aan bij je interieur.

Wie koopt in een winkel wordt na zijn aankoop vaak aan zijn lot overgelaten. Heb je installatieproblemen? Ondervind je andere ongemakken? Ze kunnen hen gestolen worden. AV-Solutio pakt het helemaal anders aan: installeren, configureren, testen. Problemen? Wij lossen ze voor jou op.