Beveiliging in leasingformule.

Al onze beveiligingsactiviteiten:

  • Inbraakalarm
  • Camerabewaking
  • Branddetectie
  • Toegangscontrole
  • Videofonie

bieden we ook in leasingformule aan. Voor u als ondernemer betekent dit gemoedsrust en de garantie dat uw systeem steeds accuraat en performant werkt. De leasingkost kan u fiscaal inbrengen en daarmee is dan ook de laatste drempel overwonnen. De garantieperiode op alle geïnstalleerde materialen wordt automatisch verlengd voor de loopduur van de leasing. Perfect geregeld toch?

Wie recent inbrekers op bezoek kreeg of een algemeen gevoel van onveiligheid ondervindt, heeft meerdere mogelijkheden om zijn woning of kantoorcomplex te beveiligen. Camerabewaking is naast een traditioneel alarmsysteem de meest logische keuze. Wat het inhoudt is vandaag voor niemand nog een geheim.

Een traditioneel alarmsysteem bestaat uit detectoren voor beweging en magneetcontacten in of op je ramen en deuren. Zodra ingeschakeld mogen deze sensoren of detectoren geen kik meer geven of u wordt verwittigd. Dit kan via een app in eigen beheer of via de meldkamer. Denk er zeker aan om ook je rookmelders te integreren!

Camerabewaking betekent dat je meerdere camera’s installeert op en rond jouw domein. Het meest logisch is te kiezen voor plekken die aan het oog van passanten worden onttrokken. Wanneer zich vlak bij de achterzijde van je woning een paadje bevindt dat aantrekkelijk is voor indringers, is het interessant om op die plek een camera te installeren.

Ook kunnen camerabeelden gebruikt worden om inbrekers op te sporen of om hun daden te bewijzen. Preventief werken camera’s als afschrikmiddel. Een inbreker zal er door ontmoedigd worden om een inbraakpoging te ondernemen. Dit voor jouw woning of bedrijf gelegen te Keerbergen, Haacht, Bonheiden, Boortmeerbeek en Kampenhout.

AV-Solutio staat in voor de installatie en configuratie van alarmsystemen, bewakingscamera’s, brandcentrales en toegangscontrole. Ter plaatse worden steeds de nodige tests uitgevoerd, om bijvoorbeeld degelijk nachtzicht te kunnen garanderen of doormelding van de rookmelders te testen. Ons team zorgt voor een vlotte integratie van de camerabewaking en inbraakdetectie, brand-detectie en toegangscontrole in het domoticasysteem. Zo wordt het mogelijk om vanop afstand live beelden te bekijken of opnames af te spelen. Dit voor regio Mechelen, Antwerpen, Lier, Duffel Kontich, Putte en Heist-op den berg.